musumaja.1s.lv

 Latviski По русский

Uzaicinājums sapulcei 2012.11.24


Rīga, 2012. gada 17. novembris

Sestdienā  24.11.2012 pulks. 11:00 aicinām piedalīties iedzīvotāju kopsapulce, kas notiks mūsu mājā 1.stāvā.

·        Tiks pārrakstīts līgums par ieejas metāla durvīm mājā ar elektronisko slēdzi. Kā arī pēc velmēs, par individuāli domofona uzstādīšanu.

·        Tiks iecelti māju pārstāvji. Pārstāvju iecelšanā, pēc personas brīvprātīgas vēlmes. Tiks izskatīti piedāvājumi un, ja būs atbilstoši, apstiprināta kompensācija māju pārstāvim, par paveikto darbu mājās iedzīvotāju intereses.

·        Tiks pārrakstīta nepiekrišana par aprēķināto tāmi 2013. gadam no SIA ”Rīgas namu pārvaldnieks”, uz nebilstošo (logu maiņa) aprēķinu, kā arī neskaidru parēju izmaksu posteņu palielinājumu, salīdzinot ar 2011. gada un 2012. gada (avots e-parvaldnieks.lv).

·        Tiks apstiprināts lēmums pār piekrišanu veikt mājā kāpņutelpu (sienas, flīzes, durvis u.c.) remontu un logu maiņu. Uz tā pamata pieprasīt no SIA ”Rīgas namu pārvaldnieks” piedāvājumus šiem darbiem.

Ja kādam būs precizējumi vai piedāvājumi pie esošiem jautājumiem, tad nedēļas laikā vārāt tos atstāt 25. pastkastīte, lai mēs iekļautu nākamas sapulces sastāvā.

Atpakaļ